Wie ben ik?

Voor je met mij in gesprek gaat ben je misschien erg benieuwd wie je tegenover je gaat hebben. Dat kan ik me helemaal voorstellen!

In de sessies gaat het echter helemaal niet om mij – het gaat om jou! Wat een luxe om een keer een gesprekspartner te hebben die volledig op jou gefocust is. Dat mag je dan ook zeker van mij verwachten.

Ik hou het daarom kort:

Na mijn bachelor Psychologie en master Applied Cognitive Psychology aan de Universiteit Leiden en de opleiding tot counselor bij Stichting Counselling Nederland heb ik mijn eigen praktijk opgezet als counselor. 

Ik werk, naast mijn werkzaamheden bij Poppy Counseling, als begeleider en coördinator binnen een ouderinitiatief waar mensen met een licht verstandelijke beperking begeleid wonen. Dit doe ik met ontzettend veel plezier, maar naast deze werkzaamheden wil ik me graag ook nog op een andere manier inzetten.

Daarnaast speel ik viool en hou ik van een actief buitenleven (als het Nederlandse weer dit toelaat).

Ik ben vooral erg benieuwd naar jouw verhaal!