Ooit al eens in gesprek geweest met iemand die jou écht ziet en hoort?

Het leven stelt ons allen voor veel uitdagingen. Omgaan met de veranderingen in je leven is een hele kunst. Sommige mensen krijgen het enorm voor hun kiezen. Het is dan ook logisch dat je tijdelijk wankel in je schoenen kunt komen te staan. Maar ook vanuit een wankele positie heb jij het in je om weer beide voeten op de grond te krijgen.

Bij mij ben je welkom om in alle rust weer overzicht en grip op je leven te krijgen. Je gaat je eigen regie weer voeren. Ik maak samen met jou een plan wat de belangrijkste zaken zijn om te behandelen. Dat is afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt.

Het volgen van een traject is hard werken! Het vergt doorzettingsvermogen, zelfinzicht en de wil tot verandering. 

Denk je nou eens in dat je leven er anders uit gaat zien, veel meer zoals jij bent en zoals jij het zou willen. Dat is toch een investering waard?

Graag stel ik je de juiste vragen waarmee jij tot meer inzicht kunt komen. Ook wordt je de ruimte geboden om even op adem te komen, wanneer je dit eerst nodigt hebt om verder te kunnen met het traject. Daarnaast maak ik gebruik van systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie. Bij ieder vraagstuk én ieder mens past weer een andere benadering. Wat er voor jou ook passend is; je staat altijd zelf centraal. 

Gun jezelf de verandering die jou weer doet bloeien!