Tot bloei komen,
wat betekent dat voor jou?

Heb je een afspraak met mij gemaakt zal de eerste sessie van het traject in het teken staan van een intake. Deze intake is gratis. We maken hierin kennis en behandelen jouw vraagstukken. Zo weet ik of ik jou met mijn expertise kan begeleiden en weet jij of je een klik met mij hebt. 

Mocht het zo zijn dat ik denk dat je met jouw vragen ergens anders beter terecht kunt of dat ik je niet kan behandelen zal ik dit laten weten en verwijs ik je (alleen met jouw toestemming) door.

Tijdens de intake kun je al een hele opluchting ervaren. Je bent er misschien enorm aan toe om je hart eens te luchten bij iemand die niet over jou oordeelt. Iemand die voor de volle honderd procent in dienst staat van jouw verhaal. 

Naar gelang jouw vraagstukken maken we samen een plan. We kijken waar je nu staat en waar jij graag naar toe wilt. Wanneer zijn jouw doelen bereikt?

Als eerste is het zaak om orde te scheppen en jou stukje bij beetje de regie over jouw leven terug te laten pakken. Wat is jouw eigen aandeel in je situatie en hoe kun je hier verstandig mee omgaan?

Ik kijk waar jij behoefte aan hebt en ik motiveer je om ook tussen de sessies door aan de slag te gaan met opdrachten. Zo kom je sneller tot verdieping en inzicht. Dit is ook meteen jouw eigen verantwoordelijkheid, je maakt je eigen keuzes en zorgt er zo voor dat je op de beste plek voor jezelf terecht komt. Waar dat is kun jij alleen zelf bepalen. 

Een gemiddeld traject duurt zo’n negen sessies en de afspraken hierin zijn verspreid over meerdere maanden. Afhankelijk van de problematiek en jouw inzet zijn er ook kortere en langere trajecten.