Spanningsklachten
en burn-out

Het leven is veeleisend en knap ingewikkeld. We leven snel, willen geen ervaringen missen en alle ballen hoog houden. Soms zit het dan ook nog eens tegen, hoe hard je ook je best doet. Wordt er op je werk en thuis teveel gevraagd zonder uitzicht op rust. 

Heb jij een burn-out of denk jij een burn-out te hebben? Ik begeleid je graag bij je weg terug. Maar ook bij milde klachten loont het zich om een afspraak te maken. Zo kun je hopelijk voorkomen dat je klachten verergeren. 

  • Heb jij ook werk dat nooit afkomt?
  • Stapelen lijstjes zich op?
  • Rust je niet meer uit na vrije tijd?
  • Zie je al lang van tevoren op tegen dingen die gedaan moeten worden?
  • Loop je rond met lood in je schoenen?

Bovenstaande signalen zijn tekenen dat je meer energie uitgeeft dan dat er binnen komt. Een absoluut signaal om aan de bel te trekken!

Kom jij bij mij voor een behandeling van burn-out of spanningsklachten gaan we aan de slag met jouw patroon van opladen en ontladen. We kijken naar de zaken waar je energie van krijgt en waar je energie aan uitgeeft? Wanneer is dit voor jou in balans?

Mijn missie is om jou naast het verminderen van je spanningsklachten naar huis te sturen met een pakket aan zelfkennis. Wanneer het leven jou weer voor uitdagingen stelt is het de bedoeling dat je signalen van stress bij jezelf kunt opmerken en weet hoe je hierop in moet spelen. Zodat je hopelijk nooit meer in het gat van een burn-out hoeft te stappen. 

Waar wil jij je energie aan uitgeven?