[vc_section]

Welkom op de website van Poppy Counseling! Misschien kijk je rond omdat je op zoek bent naar de hulp van een counselor, of misschien ben je gewoon benieuwd of hier zomaar beland. Hoe dan ook, wees welkom en neem vooral bij vragen contact met me op.

[vc_single_image image=”245″]
[/vc_section][vc_section el_class=”ml-md-5″]

De visie van Poppy Counseling is dat een mens het verdiend om op de eigen plek te staan. De inspiratie hiervoor komt van de ‘poppy’ – een klaproos. Klaprozen groeien overal en als ze bloeien zijn ze ontzettend prachtig. Klaprozen groeien echter wel alleen op de plek waar ze zijn komen aanwaaien en geworteld zijn, ook als dat een minder gunstige plek is (denk maar eens aan die dappere klaprozen die uit asfalt groeien – dat moet best een zware taak zijn voor zo’n plantje). Trek je een klaproos uit de grond dan overleeft hij dit vaak niet en hij zal in ieder geval inklappen en niet meer zo mooi bloeien. Zo ook mensen, die groeien natuurlijk niet in het asfalt, maar bij hun moeder in de buik. Niet voor iedereen is dat een gunstige plek, maar het is wel de enige plek waar ze kunnen groeien. En ook voor mensen is die plek erg bepalend voor hun leven. Mensen kunnen ook niet zomaar ‘verplaatst’ worden en alleen wortelen op hun eigen plek. Ook een mens die zich ontworteld voelt, zal net als de klaproos dichtklappen en niet meer tot bloei komen.

Mijn doel is om de cliënten die ik tref te begeleiden naar hun eigen plek, waar zij kunnen wortelen en vaste grond onder hun voeten mogen ervaren. Vanaf daar kan een mens zich gelukkig – in tegenstelling tot de klaproos – wel verplaatsen, groei doormaken en tot bloei komen.

[/vc_section]